Páciens vélemények2019-08-07T14:43:40+02:00

Páciens vélemények

  “1994-től van szerencsém Önt  fogorvosomnak tudni. Sok évtizedes tapasztalatom, Ön rendkívül magas színvonalon, emberséggel, kiváló javaslatokkal segíti az Önhöz fordulókat.
  Munkája precíz, magas minőségű és roppant esztétikus.
  Gyors határidővel dolgozik s mindig partner, ha a betegei érdekei úgy kívánják.

  Hálásan köszönöm az Ön mindenkori felelősségteljes, kiváló színvonalú áldozatos munkáját!

  Isten segítse mindenkor Önt és Labor-csapatát is! ”

  Szabó Miklósné
  “Szeretném megköszönni kedvességüket, türelmüket és hozzáértésüket. Sokáig halogattam a fogászati kezelést de most már örvendek, hogy Önöket választottam. Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel.”
  Erika, 32 éves

  “Sok fogászati rendelőben megfordultam már de ennyi figyelmességet, türelmet  és határozottságot sehol nem tapasztaltam. Örvendek, hogy megfogadtam Dr. Kurkó György úr tanácsait, most már tudom, hogy csak a legjobbat akarta nekem. Nagyon szépen köszönöm.”

  Zsombor
  “Rengeteget olvastam az implantációról, próbáltam tájékozódni amennyire lehetséges, végül elszántam magam és elmentem a Kurkodentbe. Bánom, hogy nem tettem meg korábban, mert arra a kedvességre, empátiára nem számítottam amivel elmagyarázták az egész folyamatot, minden kérdésemre kimerítően válaszoltak. Most már megkaptam az implantátumokat és teljes nyugalommal várom a végleges fogpótlást. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”
  Judit, 54 éves
  “Kedvesség, türelem és profizmus. Ezt tapasztaltam és mindenkit csak biztatni tudok, nyugodtan keressék a Kurkodentet.”
  Péter, 40 éves